Cellfast kastelutarvikkeet & puutarhatyökalut

 

Kesän 2018 Cellfast puutarhatyökalut ja kasteluletkut ja muut kastelutarvikkeet esittelyssä tässä kuvastossa. Kannattaa tutustua!
Uusi monikielinen Cellfast-kuvasto. Kaikki kesäkauden 2018 tuotteet samassa kuvastossa. Tuotetietoja ei vielä suomeksi.

CELLFAST KUVASTO 2018

 

Uutena Cellfast-valikoimiin kesäkaudelle 2018 tulevat mm. puutarhakäsineet, uusi kuvaston kannessakin näkyvä puutarhaletkukela sekä uusi mallisto istutustyökaluista.

CELLFAST TUOTEKUVASTOT KESÄ 2017

Laadukkaat Cellfast-kasteluletkut, letkukärryt, tekniset letkut, liittimet, ruiskupistoolit ja sadettimet löydät Kauppahuone Harjulta!
Tässä Cellfast-kuvastossa mm. laadukkaat kasteluletkut, letkukärryt, tekniset letkut, liittimet, ruiskupistoolit ja sadettimet. Tuotetiedot myös suomeksi.
Myös Cellfast uutuustyökalut eli kirveet, lapiot, haravat, talikot nyt Kauppahuone Harjulta!
Cellfast puutarhantyökalut eli kirveet, lapiot, haravat, talikot, ja istutustyökalut tässä kuvastossa. Tuotetiedot myös suomeksi.

 

Halkaisukirves C1600 (nro 41003)
varsi 615 mm, paino 1,6 kg.
Yleiskirves U600 (nro 41001)
varsi 260 mm, paino 0,6 kg

CELLFAST KIRVEET

Cellfast kirveiden suunnittelussa on etsitty ratkaisuja, jotka kestävät ankarissa olosuhteissa ja suuressa mekaanisessa kuormituksessa sekä vastaavat tiukimpiinkin vaatimuksiin. Materiaaleina on kestävä komposiitti, josta tehdään varret, ja korkealaatuinen teräs vahvistettuna induktiokarkaisulla. Myös tuotteen turvallisesta käytöstä on huolehdittu: varren luistamattoman Safetouch-pinnan ansiosta kirves istuu hyvin käteen. Kaikissa kirveissä on myös teräsuoja, jossa on käsittelyä helpottava kahva. Kahvan sisällä on paikka teroittimelle. Niinpä teroitin on aina käsillä.
 
Halkaisukirveet, 4 mallia: pienimmän varsi 450 mm paino 1,2 kg; suurimman 740 mm ja 2,5 kg.
Yleiskirveet, 3 mallia: pienimmän varsi 260 mm ja paino 0,6 kg; suurimman 615 mm ja 1,6 kg.
 
Seitsemästä mallista jokainen löytää omiin tarpeisiinsa sopivan! Lue lisää...


TAKUU 25 VUOTTA, kun rekisteröit ostoksesi pakkauksen ohjeiden mukaan.

CELLFAST-KÄSITYÖKALUT PUUTARHANHOITOON

 

UUTTA!
Cellfast-valikoimasta löytyvät myös laadukkaat ja ergonomiset istutus- ja möyhennystyökalut, haravat, talikot ja lapiot! Lue lisää...

 

CELLFAST KASTELULETKUT JA KASTELUTARVIKKEET

Valikoimissamme jatkavat edelleen laadukkaat Cellfast kasteluletkut, letkukärryt, ruiskut, sadettimet, tekniset letkut jne.

CELLFAST YRITYKSENÄ
 

Cellfast Group on yksi Puolan johtavista muovien jalostusyrityksistä sekä johtava puutarhaletkujen, puutarhatarvikkeiden, sadevesijärjestelmien ja räystäiden aluslaudoitusten valmistaja Euroopassa. Yhtiö on kokonaan puolalaisessa omistuksessa. Cellfast on kiistaton markkinajohtaja kotimaassaan ja tärkeä vientiyritys moniin Euroopan maihin ja muualle maailmaan. Cellfast Groupilla on käytössään yli 50 000 m² tuotantotilaa ja kolme tehdasta. Vuonna 2015 Cellfastille myönnettiin yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista: Red Dot. Tutustu Cellfastiin yritysvideon avulla

Kauppahuone Harju on toiminut CELLFAST-tuotteiden maahantuoja Suomessa vuodesta 2012 alkaen.

Cellfast yritysesittelyvideo
Cellfast yritysvideo