Sähkötyökalut

Tutustu Einhell Power-X-Change akkutuoteperheen työkaluihin ja puutarhalaitteisiin!
Jos sinulla on jo Power X-Change sarjan laite ja akku, säästät ostamalla lisää saman sarjan käsityökaluja ja puutarhalaitteita. Einhell Power X-Change tuoteperhe kasvaa koko ajan.
Nämä tuotteet saatavana nyt! Tutustu tarkemmin!
Einhell Power X-Change.
Yksi kaikkiin koneisiin.
Älykäs akkutuoteperhe kotiin ja puutarhaan.

Ei enää monia erilaisia akkuja ja latureita, joista aina se oikea on hukassa.

Eikä enää ärsyttäviä sähköjohtoja, jotka ovat koko ajan tiellä.

 

Tutustu Einhell-sähkötyökaluihin & puutarhalaitteisiin tuotevideoiden avulla!

 

EINHELL POWER-X-CHANGE AKKUTYÖKALUT

Akkuporakone TE-CD 18 Li Solo

Uuden Einhell Power-X-Change tuoteperheen akkuporakone TE-CD 18 Li Solo on pikaistukalla, pikapysäytyksellä ja automaattisella karalukituksella varustettu. Tämä mahdollistaa erityisen nopean poranterän vaihdon ilman työkaluja.


Akkuiskuporakone TE-CD 18-2 Li-i Solo

Einhell Power-X-Change tuoteperheen akkuiskuporakone TE-CD 18-2 Li-i Solo on vahva, kestävä ja monikäyttöinen laite, joka täyttää vaativammankin käyttäjän ruuvaus-, poraus- ja iskuporaustarpeet kotona, verstaalla ja autotallissa.


Iskevä akkuruuvinväännin TE-CI Li Solo

Iskevä akkuruuvinväännin Einhell TE-CI 18 Li Solo on vahva iskuväännin, jolla myös isot ja pitkät ruuvit kiertyvät vaivatta. Kone on varustettu ainutlaatuisella triatlonmoottorilla, joka vakuuttaa voimalla, nopeudella ja teholla.


Akkupuukkosaha TE-AP 18 Li Solo

Kevyt ja kätevä akkupuukkosaha TE-AP 18 Li Solo kuuluu Einhellin uuteen Power-X-Change akkutuoteperheeseen. Sahakengän säätö sujuu ilman työkaluja, samoin sahanterän vaihto.


Akkukulmahiomakone TE-AG 18 Li Solo

Akkukulmahiomakone Einhell TE-AG 18 Li Solo on erittäin kätevä, kompakti laite ja luokkansa kevyin. Kone sopii halkaisijaltaan 115 mm laikoille. Pitkäkestoinen on 18 V Einhell Power-X-Change litiumioniakku ja latauslaite saatavana erikseen.


Akkupistosaha TE-JS 18 Li Solo

Akkupistosaha Einhell TE-JS 18 Li Solo sai parhaimmat pisteet Meidän Talo -lehden (12/2015) akkukäyttöisten pistosahojen testissä. Kehuja tuli mm. hyvästä sahausjäljestä, nopeudesta, pohjalevyn kallistuksesta pikalukolla ja työvalosta.


Akkuhiomahiiri TE-OS 18 Li Solo

Akkuhiomakone TE-OS 18 Li Solo on uuden Einhell Power-X-Change -akkutuoteperheen pieni ja kätevä monitoimikone, jossa yhdistyvät erinomainen ergonomia ja maksimaalinen toiminnallisuus.


Akkuledvalaisin TE-CL 18 Li Solo

Einhell akkuvalaisin TE-CL 18 Li Solo on tehokas apu kaikenlaisiin töihin pimeissä tai huonosti valaistuissa kohteissa. Valaisin on varustettu kolmella erittäin kirkkaalla korkeateholedillä. Matalan virrankulutuksen ansiosta valaisukesto on jopa 32 h!

UUTUUKSIA TULOSSA KEVÄTTALVELLA!

Työkalusetti TE-TK 12 Li

Einhell TE-TK 12 Li on oikea yleistyökalu luovalle tee-itse-ihmiselle. Sinulla on aina sopiva työkalu käsilläsi, kun sinulla on tämä tehokkaalla akkuporakoneella, monikäyttöisella monitoimikoneella ja käytännöllisellä LED-valaisimella varustettu setti.


Katkaisujiirisaha liu'ulla TC-SM 2531 U

Liukuva katkaisu- ja jiirisaha Einhell TC-SM 2531 U on laadukas ja käyttäjäystävällinen laite vaativalle harrastajalle. Saha katkaisee tarkasti puuta, paneeleja ja muovia. Varustukseen sisältyy tukeva jalusta ja Ø 254 mm kovametalliterä.

EINHELL POWER X-CHANGE UUTUUKSIA - TULOSSA KESÄKUUSSA!

Työkalusetti TE-TK 18 Li Kit

Einhell Power X-Change työkalusetti TE-TK 18 Li tarjoaa vaativalle harrastajakäyttäjälle kaksi akkukonetta: tehokkaan porakoneen ja monipuolisen iskevän ruuvinvääntimen. Molemmat vakuuttavat kestävillä komponenteilla ja sopivat erilaisiin poraushommiin.


Akkuporavasara TE-HD 18 Li Solo

Einhell Power X-Change akkuporavasara TE-HD 18 Li Solo on kestävä ja monipuolinen työkone ruuvaukseen, poraukseen ja vasaraporaukseen verkkovirrasta riippumatta. Pneumaattisella iskulla saadaan erittäin hyvä työntövoima betoniin.


Akkuradio TE-CR 18 Li Solo

Einhell Power X-Change akkuradio TE-CR 18 Li Solo käytännöllinen ja kestävä työmaaradio. Radio käy samoilla 18 V akuilla kuin muutkin Einhell Power X-Change akkutuoteperheen laitteet. Integroitu antenni ja mahdollisuus tallentaa 10 radiokanavaa.

AXA työkalut ovat turvallisia, laadukkaita & kohtuuhintaisia. Tutustu!

Jiirisahapöytä AXA

Tämä AXA-tuote sopii useimpien katkaisu- ja jiirisahojen kanssa käytettäväksi.


Katkaisujiirisaha liu'ulla AXA 1800 W 250 mm

Liukujiirisaha, jonka maksimikatkaisuleveys 310 mm.


Yleisterä Ø 190x30x2,0 mm Z32 AXA

AXA-yleisterät soveltuvat katkaisujiirisahoille, pöytäsahoille, käsisirkkeleille jne.


Rullapöytä AXA

1-rullainen tukevarakenteinen AXA rullapöytä, joka taittuu pieneen tilaan varastossa.


Katkaisujiirisaha liu'ulla AXA 1800 W 216 mm

Liukujiirisaha, jonka maksimikatkaisuleveys 170 mm.


Pöytäsaha AXA 1800 W


Älylaturi AXA 12 V 2A

AXA automaattinen akkulaturi sopii lyijyakkujen lataamiseen ja latauksen ylläpitoon. Nimellisvirta maks. 2A.


Jiirisahapöytä AXA pistorasioin

Tämä neljällä pistorasialla varustettu AXA-pöytä sopii useimpien katkaisu- ja jiirisahojen kanssa käytettäväksi.


Nokkakärry AXA 100 kg

Maksimikuorma 100 kg