Sähkötyökalut

Einhell sähkötyökalukuvasto
Klikkaa & lataa!
Einhell puutarhatyökalukuvasto
Klikkaa & lataa!
Katso Einhell-tuotevideoita YouTubesta!
Tutustu Einhell-tuotteisiin tuotevideoiden avulla!

 

Tutustu Einhell Power-X-Change akkutuoteperheen työkaluihin ja puutarhalaitteisiin!
Jos sinulla on jo Power X-Change sarjan laite ja akku, säästät ostamalla lisää saman sarjan käsityökaluja ja puutarhalaitteita. Einhell Power X-Change tuoteperhe kasvaa koko ajan.
Nämä tuotteet saatavana nyt! Tutustu tarkemmin!
Einhell Power X-Change.
Yksi kaikkiin koneisiin.
Älykäs akkutuoteperhe kotiin ja puutarhaan.
Ei enää monia erilaisia akkuja ja latureita, joista aina se oikea on hukassa.
Eikä enää ärsyttäviä sähköjohtoja, jotka ovat koko ajan tiellä.

 

EINHELL POWER X-CHANGE TUOTTEITA

Akkurikkaimuri TE-VC 18 Li Solo

Akkurikkaimuri TE-VC 18 Li Solo on Einhell Power X-Change perheen kätevä tehopaketti. Mitä kotona sattuukin - muruja matolla, sohvalla, parketilla tai laatalla - rikkaimuri sopii kaikenlaisiin tilanteisiin ja mahdollistaa kunkin pinnan nopean puhdistuksen


Akkuketjunteroitin GE-CS 18 Li Solo

Einhell Power-X-Change akkuketjunteroitin GE-CS 18 Li Solo teroittaa yleisimmät sahaketjut nopeasti, mutta hellävaroen. Miksi ostaisit uutta ketjua kun voit teroittaa nykyisen? Syvyysrajoitin turvaa ketjun liialliselta kulumalta.


Akkuporakone TE-CD 18/2 Li Kit

Einhell Power X-Change akkutuoteperheen kuuluva 2-vaihteinen kahdella 18 V/1,5 Ah litiumioniakulla ja pikalaturilla varustettu tehokas ja monikäyttöinen akkuporakone kodin ja verstaan haastaviin ruuvaus- ja poraustöihin. Mukana myös salkku.


Työkalusetti TE-TK 18 Li Kit

Einhell Power X-Change työkalusetti TE-TK 18 Li tarjoaa vaativalle harrastajakäyttäjälle kaksi akkukonetta: tehokkaan porakoneen ja monipuolisen iskevän ruuvinvääntimen. Molemmat vakuuttavat kestävillä komponenteilla ja sopivat erilaisiin poraushommiin.


Akkukäsisirkkeli TE-CS 18 Li Solo

Einhell Power X-Change -perheen akkukäyttöinen käsipyörösaha TE-CS 18 Li Solo on pieni, kevyt ja kätevä. Sahaussyvyys ja kallistuskulma säätyvät ilman työkaluja ja sahanterien vaihto 10 mm:stä 16 mm istukalliseen on helppoa karalukituksen ansiosta.


Iskevä akkumutterinväännin TE-CW 18 Li BL Solo

Ei enää stressiä syksyisin ja keväisin! Miksi käyttäisit voimasi ja aikasi renkaidenvaihtoon, kun muttereiden irrottaminen ja kiristäminen onnistuu tällä käytännöllisellä akkukoneella kädenkäänteessä?


Akkuiskuporakone TE-CD 18 Li-i Brushless Solo

Akkuiskuporakone TE-CD 18 Li-i Brushless Solo antaa hiiliharjattoman moottorinsa ansiosta enemmän tehoa ja pitemmäksi aikaa. Einhell Power-X-Change tuoteperheen kaikki akut käyvät koneeseen. Koneessa on kaksi vaihdetta.


Akkuporavasara TE-HD 18 Li Solo

Einhell Power X-Change akkuporavasara TE-HD 18 Li Solo on kestävä ja monipuolinen työkone ruuvaukseen, poraukseen ja vasaraporaukseen verkkovirrasta riippumatta. Pneumaattisella iskulla saadaan erittäin hyvä työntövoima betoniin.


Akkuradio TE-CR 18 Li Solo

Einhell Power X-Change akkuradio TE-CR 18 Li Solo käytännöllinen ja kestävä työmaaradio. Radio käy samoilla 18 V akuilla kuin muutkin Einhell Power X-Change akkutuoteperheen laitteet. Integroitu antenni ja mahdollisuus tallentaa 10 radiokanavaa.

Lataa kuvasto ja tutustu Einhell-laserlaitteisiin!

Einhell lasermittalaitteet saatavana loppukesästä 2017.
Tutustu tuotteisiin jo nyt!


Kuvastossa esitellään mm.:

  • laseretäisyysmittarit
  • ristilinjalaserit
  • linjalaserit ja
  • digitaaliset ilmaisimet