Sähkötyökalut

EINHELL POWER-X-CHANGE AKKUTYÖKALUT

Akkuporakone TE-CD 18 Li Solo

Uuden Einhell Power-X-Change tuoteperheen akkuporakone TE-CD 18 Li Solo on pikaistukalla, pikapysäytyksellä ja automaattisella karalukituksella varustettu. Tämä mahdollistaa erityisen nopean poranterän vaihdon ilman työkaluja.


Akkuiskuporakone TE-CD 18-2 Li-i Solo

Einhell Power-X-Change tuoteperheen akkuiskuporakone TE-CD 18-2 Li-i Solo on vahva, kestävä ja monikäyttöinen laite, joka täyttää vaativammankin käyttäjän ruuvaus-, poraus- ja iskuporaustarpeet kotona, verstaalla ja autotallissa.


Iskevä akkuruuvinväännin TE-CI Li Solo

Iskevä akkuruuvinväännin Einhell TE-CI 18 Li Solo on vahva iskuväännin, jolla myös isot ja pitkät ruuvit kiertyvät vaivatta. Kone on varustettu ainutlaatuisella triatlonmoottorilla, joka vakuuttaa voimalla, nopeudella ja teholla.


Akkupuukkosaha TE-AP 18 Li Solo

Kevyt ja kätevä akkupuukkosaha TE-AP 18 Li Solo kuuluu Einhellin uuteen Power-X-Change akkutuoteperheeseen. Sahakengän säätö sujuu ilman työkaluja, samoin sahanterän vaihto.


Akkukulmahiomakone TE-AG 18 Li Solo

Akkukulmahiomakone Einhell TE-AG 18 Li Solo on erittäin kätevä, kompakti laite ja luokkansa kevyin. Kone sopii halkaisijaltaan 115 mm laikoille. Pitkäkestoinen on 18 V Einhell Power-X-Change litiumioniakku ja latauslaite saatavana erikseen.


Akkupistosaha TE-JS 18 Li Solo

Akkupistosaha Einhell TE-JS 18 Li Solo kuuluu Einhell Power-X-Change akkuperheeseen. Akkutuoteperheen litiumioniakut ovat erittäin pitkäikäisiä ja käyvät muihin tuoteperheen työkaluihin ja puutarhakoneisiin. Pistosaha toimitetaan ilman akkua ja laturia.


Akkuhiomahiiri TE-OS 18 Li Solo

Akkuhiomakone TE-OS 18 Li Solo on uuden Einhell Power-X-Change -akkutuoteperheen pieni ja kätevä monitoimikone, jossa yhdistyvät erinomainen ergonomia ja maksimaalinen toiminnallisuus.


Akkuledvalaisin TE-CD 18 Li Solo

Einhell akkuvalaisin TE-CL 18 Li Solo on tehokas apu kaikenlaisiin töihin pimeissä tai huonosti valaistuissa kohteissa. Valaisin on varustettu kolmella erittäin kirkkaalla korkeateholedillä. Matalan virrankulutuksen ansiosta valaisukesto on jopa 32 h!

MUITA EINHELL SÄHKÖTYÖKALU-UUTUUKSIA!

Minipyörösaha TC-CS 860 Kit

Einhell TC-CS 860 Kit on älykäs, kompakti minipyörösahasetti monenlaisiin hommiin. Kätevä saha on todellinen moniosaaja, jolla katkaiset puuta, muovia ja laattoja tarkasti ja vaivattomasti. Kolme terää näille materiaaleille valmiiksi salkussa.


Penkkihiomakone TH-XG 75 Kit

Hiomakone, jolla kiillotat, katkaiset, hiot, kaiverrat ja puhdistat. Työskentelyä helpottaa hiomakoneen mukana tuleva 100-osainen tarvikesarja. Tarvikkeet kestävässä puulaatikkossa helposti saatavilla. Hiomakoneen teho 120 W, hiomalaikan halkaisija 75 mm.


Laikka-/nauhahiomakone TC-US 400

Einhell TC-US 400 on yleislaite kaikenlaiseen nauha- ja laikkahiontaan.


Kompressori TH-AC 190 Kit

Kevyt ja kompakti 1,1 kW kompressori, jonka mukana paineletku pikaliittimellä, puhalluspistooli painemittarilla, letku renkaiden täyttöön, nokka puhallukseen, adapterisetti ja lokero tarvikkeille. Imutuotto 190 l/min.


Kompressori TE-AC 300/50/10

Kaksisylinterinen 2 kW kompressori, missä suuri imutuottokapasiteetti on toteutettu hihnavedolla. Käyttöpaine 10 bar ja 50 litran tankki antavat mahdollisuuden käyttää monia laitteita. Imutuotto 300 l/m.


Yleispyörösaha Cutmaxx TE-XC 110

Uusi Einhell Expert -tuotelinjan ainutlaatuinen Cutmaxx-yleissaha metallin, puun, muovin, kipsilevyjen, kiven ja laattojen leikkaamiseen.


Pienoispora/monitoimisetti TH-MG 135 E

Tämä hioma- ja kaiverrussarja soveltuu mm. puun, metallin ja muovien poraamiseen, hiomiseen, jäysteenpoistoon, kiillotukseen, kaiverrukseen, leikkaamiseen, jyrsintään ja puhdistukseen mallirakennuksessa.


Akkuporakone TE-CD 12 Li, 2 akkua

Einhell Expert -tuotelinjan kahdella litiumioniakulla, kahdella vaihteella ja 1 h pikalaturilla varustettu 12 V akkuporakone.


Akkuporakone RT-CD 18/1 Li, 2 akkua

Kahdella 18 V litiumioniakulla, kahdella vaihteella ja 1 h pikalaturilla varustettu akkuporakone.


Monitoimikone RT-MG 10,8/1 Li

Akkukäyttöinen Einhell-monitoimikone pienempien pintojen hiontaan, sahaamiseen ja kaavintaan.


Vannesaha TH-SB 200

Vannesaha Einhell TH-SB 200 puun, muovin ja vastaavien materiaalien tarkkaan sahaukseen. Teho 250 W, kitasyvyys 200 mm.


Katkaisujiirisaha liu'ulla TH-SM 2534 Dual

Liukujiirisaha puun ja muovin katkaisuun. Teho 2350 W. Maksimikatkaisuleveys 340 mm.

TUTUSTU EINHELL-TESTIMENESTYJIIN!

Kulmahiomakone RT-AG 125/1

Kansainvälisten lehtienkin testeissä hyvin menestynyt kulmahiomakone metallien ja kivien katkaisuun ja karkeaan hiontaan. Teho 1010 W, laikan halkaisija 125 mm.


Iskuporakone RT-ID 65

Saksalaislehden "Heimwerker Praxis 1/2011" iskuporakonetestin testivoittaja! Teho 650 W.


Pistosaha RT-JS 85

Pistosaha 750 W puun, raudan, värillisten metallien ja muovien sahaamiseen. Selbst ist der Mann -lehden pistosahatestin voittaja! (nro 11/2009)


Sähköhöylä RT-PL 82

Tämä Einhell-sähkökäsihöylä 850 W on Tee Itse -lehden TESTIVOITTAJA!


Nauhahiomakone RT-BS 75

Tässä "testimenestyjäkoneessa" on mm. säädettävä lisäkahva ja taittuva etusuojus. Laite on tarkoitettu puun, metallin, muovin ja vastaavanlaisten työstöaineiden hiontaan. Teho 850 W.


Yläjyrsin RT-RO 55

Pehmustetuilla kädensijoilla varustettu yläjyrsin puun ja muovin työstöön, oksankohtien poisleikkaamiseen, urien jyrsintään, syvennysten tekemiseen sekä kaarteiden ja kirjaimien kopiointiin. Teho 1200 W. Selbst ist der Mann-lehden testivoittaja (9/2010)!


Akkusauvaväännin RT-SD 3,6 Li

Kätevä 3,6 V litiumioniakulla varustettu sauvaväännin soveltuu käytettäväksi mm. ruuvien kiristämiseen ja irrottamiseen.


Kulmahiomakone RT-AG 115

Kulmahiomakone metallien ja kivien katkaisuun ja karkeaan hiontaan. Teho 600 W, laikan halkaisija 115 mm.

AXA työkalut ovat turvallisia, laadukkaita & kohtuuhintaisia. Tutustu!

Jiirisahapöytä AXA

Tämä AXA-tuote sopii useimpien katkaisu- ja jiirisahojen kanssa käytettäväksi.


Katkaisujiirisaha liu'ulla AXA 1800 W 250 mm

Liukujiirisaha, jonka maksimikatkaisuleveys 310 mm.


Yleisterä Ø 190x30x2,0 mm Z32 AXA

AXA-yleisterät soveltuvat katkaisujiirisahoille, pöytäsahoille, käsisirkkeleille jne.


Rullapöytä AXA

1-rullainen tukevarakenteinen AXA rullapöytä, joka taittuu pieneen tilaan varastossa.


Katkaisujiirisaha liu'ulla AXA 1800 W 216 mm

Liukujiirisaha, jonka maksimikatkaisuleveys 170 mm.


Pöytäsaha AXA 1800 W


Älylaturi AXA 12 V 2A

AXA automaattinen akkulaturi sopii lyijyakkujen lataamiseen ja latauksen ylläpitoon. Nimellisvirta maks. 2A.


Jiirisahapöytä AXA pistorasioin

Tämä neljällä pistorasialla varustettu AXA-pöytä sopii useimpien katkaisu- ja jiirisahojen kanssa käytettäväksi.


Nokkakärry AXA 100 kg

Maksimikuorma 100 kg


Akkupuukkosaha AXA 18 V Li

Tehokas AXA 18 V akkupuukkosaha soveltuu kaikenlaiseen katkaisuun ja on kevyt ja helppo käsitellä. Kääntyvä sahakenkä on yläosastaan avoin, mikä sallii hyvän näkyvyyden sahauskohteeseen.