PICOBELLA EX E

Tuotekoodi: 3424201

EAN: 4006825646528

1

Einhell Power X-Change akkujärjestelmän teleskooppivartisella PICOBELLA akkuharjapesurilla puhdistat terassit, laiturit ja muut pinnat helposti ja kevyesti. Laitteessa on letkuliitäntä, joten voit harjata ja pestä pinnat kerralla puhtaiksi. Pehmeä nailonharja puupinnoille ja tekonurmelle sekä sivuharja reunusten ja nurkkien puhdistamiseen sisältyvät toimitukseen. Kovat harjat kivipinnoille saatavissa lisävarusteina. Akku ja laturi erikseen.

Einhell-pesuri on vaihdettavien harjapäiden ansiosta erittäin monikäyttöinen ja harjojen vaihto myös sujuu helposti ilman työkaluja. Pehmeä nailonharja soveltuu erityisesti puupinnoille ja tekonurmelle, keskikova nailonharja sileille kivi-, laatta- ja betonipinnoille ja kova teräsharja karkeampien kivipintojen tehopuhdistukseen. Sivuharjalla saat hyvin nurkat, reunukset ja sokkelit puhtaiksi. Tämä PICOBELLA-pesurimalli on varustettu pehmeälla harjalla ja sivuharjalla.

PICOBELLA-akkuharjapesuri on ergonominen käyttää, sillä varren voi säätää portaattomasti käyttäjän mukaan ja lisäkahvakin on säädettävissä. Eteen ja taakse pyörivät harjat puhdistavat itsepintaisemmankin lian. Puhdistustehon voi sovittaa kierrosnopeuden säädöllä kullekin pintamateriaalille sopivaksi. Laitteessa on harjojen roiskeilta suojaava roiskekupu.

PICOBELLA kuuluu Einhellin monipuoliseen ja joustavasti yhdisteltävään Power X-Change akkujärjestelmään ja toimii yhdellä 18 V järjestelmäakulla. Akku ja laturi eivät sisällty toimitukseen, mutta kaikki järjestelmän akut ja laturit sopivat pesuriin

Ominaisuudet:
letkuliitäntä sisäänrakennettuna, joten laite harjaa ja pesee yhdellä kertaa
portaaton kierrosnopeuden säätö
teleskooppivarsi
säädettävä lisäkahva
ergonominen pehmustettu kahva
pehmeä SOFT-nailonharja puupinnoille ja tekonurmelle
sivuharja
harjojen vaihto helposti ja työkaluttomasti
erikoisleveät harjat, jotka pyörivät eteen ja taakse
harjojen roiskeilta suojaava kupu
akku ja laturi erikseen
kova ja keskikova harja kivipinnoille saatavissa lisävarusteina

Tekniset tiedot:
kierrokset 800 - 1400 min-1
harjatelan halkaisija: 115 mm
pesuleveys ilman sivuharjaa: 195 mm

Laitteen paino: 3,8 kgTuotekoodi: 3424201

Tuotemerkki: Einhell Power X-Change


Liittyvät tuotteet