Akkuvoimalla tulevaisuuteen

Formula E on autoilulle tulevaisuus. Samoin Power X-Change akkujärjestelmä Einhellille. Yhä useammat harrastajarakentajat ja puutarhanhoidosta kiinnostuneet arvostavat sitä johdotonta vapautta, minkä akkukoneet mahdollistavat. BMW:n julkistaessa formula E-sarjan kilpa-autonsa sai Einhell kunnian esittäytyä BMW:n moottoriurheilun pääkumppanina. Yhteistyön myötä Einhell haluaa olla vielä parempi ja varmistaa paalupaikan DIY-sektorin akkuosaamisessa.

Perinteisinä baijerilaisina, mutta vahvasti kansainvälisinä yrityksinä BMW ja Einhell sopivat myös markkina-arvoiltaan hyvin yhteen: mikä BMW:llä on ”ajamisen iloa”, on Einhellillä ”ilo tehdä omia projekteja”. Samoin siinä missä Einhell mahdollistaa Power X-Change asiakkailleen ”vapautta ja riippumattomuutta”, tarjoaa BMW ajajilleen ”riippumattomuutta fossiilisista polttoaineista”.

 

 

"Uskomme siihen, että seuraavan 10 vuoden aikana akku suurimmaksi osaksi korvaa sähköjohdon kotitalouksissa ja kotipihoissa. Siksi me keskitämme kaikki voimamme tuotekehityksessä Power X-Change akkujärjestelmäämme."

Andreas Kroiss
CEO, Einhell Germany AG

 

2,8 sekuntia...
0 -> 100 km/h.

Ei enempää kuin 2,8 sekuntia tarvitsee uusi BMW:n kilpa-auto kiihtyäkseen 100 km/h nopeuteen. Tämä vauhti syntyy litiumioniteknologialla ja koska E-sarjan kilpa-autot liikkuvat akkuvoimalla päästövapaasti, voidaan kisat  järjestää kauneimpien suurkaupunkien keskustoissa. 

 

 

 

Ensitunnelmia kilparadalta