Perinteinen kevään Einhell-kiertueemme järjestetään jälleen tänä vuonna ja keskiviikosta 27.5. alkaen löydät meidät jälleenmyyjiemme pihoista Einhell-teltasta esittelemässä mm. Einhellin johdottoman vapauden mahdollistavia akkukoneita. 

Tervetuloa siis testaamaan älykkään Einhell Power X-Change akkujärjestelmän työkaluja ja puutarhalaitteita!
Tutustu esimerkiksi tämän vuoden uutuustuotteisiin FREELEXO robottiruohonleikkureihin, akkuterassipesuri PICOBELLAan, akkupuutarhapumppu AQUINNAan tai testimenestyjiimme Einhell-akkuruohonleikkureihin!

Kiertueaikataulu:

ke 27.5. Hintakaari, Kouvola
to 28.5. Hintakaari Kuljun Kartano, Lempäälä
pe 29.5. Tarvikekeskus, Jämsä
 
ke 3.6. Säästökuoppa, Haukipudas
to 4.6. Puuilo, Oulu, Vasaraperä (Pauketie)
pe 5.6. Tex, Tornio
la 6.6. Kärkkäinen, Ylivieska
 
ti 9.6. Puuilo, Helsinki, Itäkeskus
ke 10.6. Puuilo, Lahti
to 11.6. Minimani, Kokkola
pe 12.6. Minimani, Vaasa
la 13.6. Minimani, Seinäjoki
 
ke 17.6. Eurohamsteri, Parkano
 
ma 22.6. Tavaratori, Joensuu
ti 23.6. Kerd, Savonlinna
ke 24.6. Jyskän Varastomyymälä, Jyväskylä
to 25.6. Tarvikekeskus, Äänekoski
pe 26.6. Tarvikekeskus, Heinola
 
Muutokset ja täydennykset mahdollisia.

Seuraa meitä facebookissa, niin pysyt ajan tasalla muistakin kuulumisistamme!

Ruuvauskisa

Tänä vuonna etsitään kiertueen nopeinta ruuvaajaan. Tule siis kiertuetelttaan näyttämään taitosi!

Palkintona on Einhell apukäynnistin/varavirtalähde CE-JS 12 (arvo 159 €). Tämä Einhell Expert -sarjan Jump Start on kompakti ja kätevä apukäynnistin ja varavirtalähde jokaiseen autoon. Yhdellä ja samalla laitteella voit käynnistää auton, jos akku on tyhjä tai ladata kännykän, kameran, tabletin tai kannettavan tietokoneen.

Osallistu Einhell-sähköpyörän arvontaan!

Tänä keväänä haluamme tuoda iloa ja liikkumisen vapautta jollekin onnekkaalle ja arvomme Einhell Power X-Change akuilla toimivan sähköpyörän ja 2 x 18 V/5,2 Ah akut + laturin (arvo 1500 €). Perinteinen Einhell-kiertueemme starttaa jälleen, kunhan hallituksen ohjeistukset sen sallivat. Lisätietoa tästä myöhemmin.
 
Osallistut pyörän arvontaan näin: Tykkää Einhell Finlandin Facebook-sivusta 23.5. – 31.7. välisenä aikana ja kommentoi tähän julkaisuun: Aiotko käydä Einhell-pakulla tutustumassa akkukoneisiin?
 
Tarkemmat säännöt osoitteessa: www.harju.fi/einhell-kilpailusaannot
Osallistumisaikaa on 31.7.2020 asti eikä Facebook ei ole millään tavalla osallisena tässä arvonnassa. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajan etunimen erillisessä julkaisussaTänä keväänä haluamme tuoda iloa ja liikkumisen vapautta jollekin onnekkaalle ja arvomme Einhell Power X-Change akuilla toimivan sähköpyörän ja 2 x 18 V/5,2 Ah akut + laturin (arvo 1500 €). Perinteinen Einhell-kiertueemme starttaa jälleen, kunhan hallituksen ohjeistukset sen sallivat. Lisätietoa tästä myöhemmin.
 
Osallistut pyörän arvontaan näin: Tykkää Einhell Finlandin Facebook-sivusta 23.5. – 31.7. välisenä aikana ja kommentoi tähän julkaisuun: Aiotko käydä Einhell-pakulla tutustumassa akkukoneisiin?
 
Tarkemmat säännöt osoitteessa: www.harju.fi/einhell-kilpailusaannot
Osallistumisaikaa on 31.7.2020 asti eikä Facebook ei ole millään tavalla osallisena tässä arvonnassa. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajan etunimen erillisessä julkaisussa

Tänä keväänä haluamme myös tuoda iloa ja liikkumisen vapautta jollekin onnekkaalle ja arvomme Einhell Power X-Change akuilla toimivan sähköpyörän sisältäen PXC-akut 2 x 18 V/5,2 Ah ja laturin. Palkinnon arvon on yhteensä noin 1500 €. 

Voit osallistua sähköpyörän arvontaan näin: 

Tykkää Einhell Finland Facebook-sivusta 23.5. – 31.7. välisenä aikana ja kommentoi "Einhell Power X-Change sähköpyörän arvonta" -julkaisua.

Tarkemmat säännöt löydät täältä.