Einhell Power X-Change - 
Johdotonta vapautta tee-itse-rakentajille ja puutarhaharrastajille

Nyt kannattaa myös ehdottomasti tutustua Einhellin ainutlaatuiseen ja innovatiiviseen Power X-Change akkujärjestelmään, jossa älykäs 18 V akku käy jokaiseen akkutuoteperheen koneeseen. Älykäs PXC-akku osaa annostella kulloisellekin koneelle juuri optimaalisen määrän vääntöä ja tehoa.
Einhell Power X-Change akkutuoteperheestä löytyy jo yli 100 akkukonetta rakentamiseen, remontoimiseen, puutarhanhoitoon jne. ja niihin kaikkiin yhteensopivat akut ja laturit. Ja tuoteperhe kasvaa koko ajan!
Einhell

Tutustu Einhellin ainutlaatuiseen ja innovatiiviseen Power X-Change akkujärjestelmään, jossa älykäs 18 V akku käy kaikkiin akkutuoteperheen koneisiin ja osaa annostella kullekin koneelle optimaalisen määrän vääntöä ja tehoa. Einhellin akkujärjestelmän innovatiivisuutta lisää mikroprosessoriohjattu ABS-akkuohjausjärjestelmä, joka osaa ladata akun täyteen optimaalisesti ja näin pidentää akun käyttöaikaa ja koko elinkaarta.

Einhell Power X-Change akkutuoteperheestä löytyy jo 200 akkukonetta rakentamiseen, remontoimiseen, puutarhanhoitoon ja muihin vapaa-ajan puuhiin - ja koneisiin yhteensopivat akut ja laturit. Ja tuoteperhe kasvaa koko ajan!

 
 
 
 
Alatuoteryhmät:
Einhell PXC akkutyökalut Power X-Change puutarhalaitteet Einhell PXC akkutuoteperheen akut Sähkötyökalut Puuntyöstökoneet Kompressorit Imurit Autoilu Pumput Muut puutarhalaitteet Tarvikkeet