Akkutyökalut, sähkötyökalut, imurit, sahat, paineilmalaitteet ja monet muut koneet ja tarvikkeet harrastajakäyttäjän tarpeisiin Kauppahuone Harjulta! Tutustu Einhell-maahantuojan monipuoliseen valikoimaan ja tilaa koneet ja tarvikkeet meiltä myymälääsi!

Harjun valikoimista myös Dino Power -maaliruiskut, Kwb-tarvikkeet sähkötyökaluihin ja AXA-akkukompressorit, jiirisirkkelipöydät ja -paineilmaletkut.

Einhell Power X-Change - 
Johdotonta vapautta tee-itse-rakentajille ja puutarhaharrastajille

Nyt kannattaa myös ehdottomasti tutustua Einhellin ainutlaatuiseen ja innovatiiviseen Power X-Change akkujärjestelmään, jossa älykäs 18 V akku käy jokaiseen akkutuoteperheen koneeseen. Älykäs PXC-akku osaa annostella kulloisellekin koneelle juuri optimaalisen määrän vääntöä ja tehoa.
Einhell Power X-Change akkutuoteperheestä löytyy jo yli 100 akkukonetta rakentamiseen, remontoimiseen, puutarhanhoitoon jne. ja niihin kaikkiin yhteensopivat akut ja laturit. Ja tuoteperhe kasvaa koko ajan!
Einhell

Nyt kannattaa ehdottomasti tutustua Einhellin ainutlaatuiseen ja innovatiiviseen Power X-Change akkujärjestelmään, jossa älykäs 18 V akku käy jokaiseen akkutuoteperheen koneeseen ja osaa annostella kulloisellekin koneelle juuri optimaalisen määrän vääntöä ja tehoa. Einhellin akkujärjestelmän innovatiivisuutta lisää mikroprosessoriohjattu ABS-akkuohjausjärjestelmä, joka osaa ladata akun täyteen optimaalisesti ja näin pidentää akun käyttöaikaa ja koko elinkaarta.

Einhell Power X-Change akkutuoteperheestä löytyy jo 160 akkukonetta rakentamiseen, remontoimiseen, puutarhanhoitoon jne. ja niihin kaikkiin yhteensopivat akut ja laturit. Ja tuoteperhe kasvaa koko ajan!

 
 
 
 
Alatuoteryhmät:
Einhell PXC akkutyökalut Einhell PXC akkutuoteperheen akut Einhell sähkötyökalut Einhell poravasarat Lasermittalaitteet Puuntyöstökoneet Einhell imurit Kompressorit ja paineilmalaitteet Einhell maaliruiskut Kwb AKKU-TOP tarvikkeet akkukoneisiin Einhell-tarvikkeet kwb-tarvikkeet Dino-Power maaliruiskut Axa koneet ja tarvikkeet Kwb-käsityökalut