Kotiunelmia tv-sarja

Kotiunelmia on uusi elämänmakuinen remppareality. Sarjassa seurataan kahta pariskuntaa, jotka tavoittelevat omaa unelmaansa toinen remontoiden, toinen rakentaen. Koomikko, ohjaaja ja käsikirjoittaja Riku Suokas ja hänen avopuolisonsa koomikko Johanna Tohni remontoivat Kangasalla vanhaa rintamamiestaloa uusioperheelleen ja yrittäjäpariskunta Antti Käkelä ja vaimonsa Heidi Reunanen-Käkelä rakentavat uutta taloa Tampereen vuoden 2012 asuntomessualueelle Vuorekseen.

Molemmilla Kotiunelmia-sarjan pariskunnilla on yhteinen päämäärä, mutta erilaisia haasteita. Luvassa onkin huolia ja murheita, mutta myös uuden odotusta. Miten kaikki lopulta sujui? Se nähdään 8-osaisessa Kotiunelmia realityssa 15.4 alkaen kanavalla TV5 kello 20.00. ja DPlay suoratoistopalvelussa

Valaisimet ja työkalut unelmiesi kotiin!

Kauppahuone Harju Oy on tv-sarjan pääsponsori ja Harjun toimittamia valaisimia ja sähkötarvikkeita sekä Einhell akku- ja sähkötyökaluja ja puutarhalaitteita on käytetty laajasti molemmissa tv-sarjan rakennus- ja remonttikohteissa. Tuotetiedot Harjun Kotiunelmia-sarjan tuotteisiin löydät tältä sivulta.

Katso kuvia Kotiunelmia-sarjan valaistusratkaisuista

 
Kotiunelmia on uusi elämänmakuinen remppa reality. Siinä seurataan kahta pariskuntaa, jotka tavoittelevat omaa unelmaansa. 
 
Koomikkopariskunta Johanna ja Riku remontoivat Kangasalla vanhaa rintamamiestaloa ja  yrittäjäpariskunta Heidi ja Antti rakentavat uutta taloa Tampereen Vuorekseen. Molemmilla pariskunnilla on yhteinen päämäärä, mutta miten sen käy? Se nähdään 8-osaisessa Kotiunelmia realityssa 15.4 alkaen kanavalla TV 5 ja DPlay suoratoistopalvelussa

Tässä Harjun sponsoritunniste Kotiunelmia TV-sarjaan!