Valaisimet ja työkalut unelmiesi kotiin!

Kauppahuone Harju Oy oli Kotiunelmia tv-sarjan pääsponsori keväällä 2020 esitetyllä ensimmäisellä kaudella.  Kauppahuone Harjun toimittamia valaisimia ja sähkötarvikkeita sekä Einhell akku- ja sähkötyökaluja ja puutarhalaitteita käytettiin myös laajasti molemmissa tv-sarjan rakennus- ja remonttikohteissa. 

Katso kuvia Kotiunelmia-sarjan valaistusratkaisuista

 
Kotiunelmia on uusi elämänmakuinen remppa reality. Siinä seurataan kahta pariskuntaa, jotka tavoittelevat omaa unelmaansa. 
 
Koomikkopariskunta Johanna ja Riku remontoivat Kangasalla vanhaa rintamamiestaloa ja  yrittäjäpariskunta Heidi ja Antti rakentavat uutta taloa Tampereen Vuorekseen. Molemmilla pariskunnilla on yhteinen päämäärä, mutta miten sen käy? Se nähdään 8-osaisessa Kotiunelmia realityssa 15.4 alkaen kanavalla TV 5 ja DPlay suoratoistopalvelussa

Kotiunelmia tv-sarja kausi 1

Kotiunelmia remppareality-sarjassa seurattiin kahta pariskuntaa, jotka tavoittelivat omaa unelmaansa toinen remontoiden, toinen rakentaen. Koomikko, ohjaaja ja käsikirjoittaja Riku Suokas ja hänen avopuolisonsa koomikko Johanna Tohni remontoivat Kangasalla vanhaa rintamamiestaloa uusioperheelleen ja yrittäjäpariskunta Antti Käkelä ja vaimonsa Heidi Reunanen-Käkelä rakensivat uutta taloa Tampereen Vuorekseen.

Molemmilla Kotiunelmia-sarjan pariskunnilla oli yhteinen päämäärä, mutta erilaisia haasteita. Miten kaikki lopulta sujui? Se näytettiin 8-osaisessa Kotiunelmia realityssa, joka esitettiin TV5-kanavalla huhtikuussa 2020. Ohjelma on katsottavissa DPlay suoratoistopalvelussa.

Tässä Harjun sponsoritunniste Kotiunelmia TV-sarjaan!

This cookie table has been created and updated by the CookieFirst consent management platform.