Letkukärrysetti  Explorer 25 m
Letkukärrysetti  Explorer 25 m
Letkukärrysetti  Explorer 25 m
Tuotteen mitat (mm)

55065

Letkukärrysetti Explorer 25 m

EAN: 5901828858857

Cellfast EXPLORER letkukärrysetin avulla pihasi kastelu ja puhdistus sujuvat helposti ja vaivattomasti. Vakaa letkukärry korkealaatuisesta teräksestä ja alumiinista on muotoiltu siten, että letku ei kierry ja myös letku on laadukasta kiertymätöntä nelikerrosletkua. Mukana tulevat monitoimiruisku, liittimet ja liitosjohto hanalle varmistavat, että setti on heti käyttövalmis!

Cellfast letkukärrysettiin sisältyvät seuraavat tuotteet:
letkukärry EXPLORER
puutarhaletku MULTIFLEX 1/2" 25 m
monitoimiiuisku ERGO, 4 toimintoa (tuotenumero 53330)
sulkupikaliitin ERGO 1/2" (tuotenumero 53120)
pikaliitin - läpivirtaava ERGO 1/2" (53130)
liitosletkusetti (55998N)

Cellfast EXPLORER letkukärry on korkealaatuisesta teräksestä ja alumiinista valmistettu letkukärry, jonka käyttö on kelan muodon ansiosta helppoa, kun letku ei kierry. Leveän pyörävälin ansiosta kärry kulkee vakaasti. Lisäksi sitä on mukava liikutella ja siinä on helppo säilyttää pitkääkin letkua. Kärryn jalka työntyy maahan ja pitää kärryn pystyssä uloskelauksen aikana. Kärryssä on ergonominen taittuva ja kumipäällysteinen kahva.

Cellfast Multiflex on erittäin korkealaatuinen nelikerroksinen ja kiertymätön kasteluletku, joka on vahvistettu trikoolla. Paineenkestävyys 30 baria. Ei sisällä kadmiumia, bariumia tai lyijyä. Käyttölämpötila -20 - +60 ° C.

Cellfast ERGO monitoimiruisku on laadukkaista materiaaleista valmistettu ruisku, jossa vedenvirtaus on säädettävissä portaattomasti. Ruiskussa on nämä neljä suihkutoimintoa selkeästi merkittyinä: voimakas pistesuihku, voimakas sadetus, kevyt sadetus ja hieno sumu.
Suihkun voimakkuuden säätö sujuu helposti yhdellä kädellä ja ruiskun SAFETOUCH-pinta takaa hyvän otteen. HANG UP-koukusta ruiskun voi ripustaa helposti moneen paikkaan.

Settiin sisältyvät pikasulkuliitin, läpivirtaava liitin ja liitosjohtosetti letkukärryn yhdistämiseksi vesihanaan mahdollistavat helpon käyttöönoton. Kun kaikki tarvittava on heti mukana, ei tarvitse lähteä uudestaan kauppaan etsimään sopivia liitäntätarvikkeita.!
Liitosjohtosettiin sisältyy liitosjohto 1/2" 1,5 m, hanaliitin ja pikaliittimet (sulkuliitin ja läpivirtaava 1/2" - 5/8").