Harjun sähkökalustevalikoimista löydät kytkimet ja pistorasiat pinta- ja uppoasennuksiin sisä- ja ulkokäyttöön. Saatavissa useampi valkoinen sähkökalustesarja: HARJU, Harju LUMI ja Etman ja nyt myös kuvan uusi mattamusta HARJU HIILI sähkökalustesarja.

Lue lisää HIILI-sarjasta

SÄHKÖKALUSTESARJAT

HARJU HIILI

Tulossa 2022: Uusi HARJU HIILI sähkökalustesarja, josta löydät tyylikkäät mattamustat kytkimet ja pistorasiat pinta- ja uppoasennukseen sisä- ja ulkokäyttöön (IP20, IP44) sekä peitelevyt ja jakorasian peitekannen. Uppoasennettavat kytkimet ja pistorasiat jousiliittimin.

H

HARJU LUMI

LUMI on Harjun ruuviliittimin varustettu valkoinen pintakalustesarja sisä- ja ulkokäyttöön (IP20, IP44). Värisävy signaalivalkoinen (RAL 9003). Voit tilata LUMI pistorasiat, kytkimet ja jakorasiat yksittäin pussipakattuna, kolmen kappaleen pakkauksissa tai irtona.

HARJU

HARJU sähkökalustesarjasta löydät ruuviliittimelliset pussipakatut pistorasiat ja kytkimet sisä- ja ulkokäyttöön (IP20, IP44) sekä myös vikavirtapistorasiat, valonsäätimet, peitelevyt ja pinta-asennuskotelot.

Kuvassa Etman sähkökalustesarjan kytkin ja  pistorasia peitelevyineen.

ETMAN

Etman on täydellinen sähkökalustesarja uppo- ja pinta-asennukseen. Jousiliittimet varmistavat helpon asennettavuuden. Etman-kalustesarjalle on myös STUL-takuu. Sarjasta löydät pistorasiat, kytkimet, valonsäätimet, valaisinpistorasiat ja -tulpat, peitelevyt, pinta-asennuskotelot sekä koje- ja jakorasiat. Kytkimet 10/16A, mikä monipuolistaa asennusmahdollisuuksia.

ABB

Harjun kautta tilattavissa myös ABB:n Jussi ja Kosti sähkökalustesarjojen tuotteita, mm. valkoiset uppo- ja pinta-asennettavat kytkimet,  pistorasiat, peitelevyt, kannet, valaisinpistotulpat, nysät sekä jako- ja kojerasiat.

Alatuoteryhmät:
Pinnalliset kytkimet Upotettavat kytkimet Pinnalliset pistorasiat ja pistotulpat Upotettavat pistorasiat