Uudet Einhell ja Cellfast puutarhakuvastot ovat ilmestyneet!

Tutustu ja ihastu Einhellin akku- tai verkkovirtakäyttöisiin puutarhakoneisiin tai Cellfastin puutarhan käsityökaluihin tai kastelutarvikkeisiin!

 

Einhell Power X-Change akkutuoteperhe lisääntyy kaudeksi 2019 jälleen uusilla pihakoneilla. Uusia akkuruohonleikkureita on tulossa edelliskesän menestyjämallin rinnalle ja myös Einhell PXC-akkupensasleikkurien valikoima kasvaa. Lisäksi valikoimissamme nyt myös johdotonta vapautta edustava akkupuutarhapumppu.

Einhell pumppuvalikoima on muutenkin erittäin laaja ja edustava. Sieltä löytyy kyllä sopiva pumppu jokaiseen käyttötarkoitukseen. Kannattaa siis tutustua myös Einhellin pumppuesitteeseen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cellfast-valikoimiimme saamme myös kevääksi vallan uusia puutarhatyökaluja, kuten pensas- ja oksasakset ja käsisahat pihan puiden ja pensaiden kunnossapitoon. Myös harava, lapio- ja kuokkavalikoimiin tulee uusia malleja entisten rinnalle. 

Cellfast-kastelutarvikkeisiin tulee myös uutuuksia, kuten venyvät ja kutistuvat Cellfast ZygZag kasteluletkut (ks. kuvasto sivu 115) ja Cellfast Pure juomavesiletkut (ks. 224).

 

 

 

 

 

 

 

 

Einhell PXC-akkuruohonleikkurille testimenestystä

Einhell Power X-Change tuoteperheen akkuruohonleikkuri GE-CM 43 Li M sijoittui TM Rakennusmaailman (nro 4/2018) akkuruohonleikkurivertailussa jaetulle ensimmäiselle sijalle.
Tutustu tähän testimenestyjään ja muihin Einhell PXC-työkaluihin ja pihakoneisiin.

 

 

 

Alatuoteryhmät:
Einhell PXC akkupuutarhatyökalut Einhell pumput Muut Einhell-puutarhalaitteet Axa puutarha Cellfast puutarhatyökalut Cellfast kastelutarvikkeet Einhell puutarhatarvikkeet Kevyt- ja kestopeitteet