Tutustu ja ihastu Einhellin akku- tai verkkovirtakäyttöisiin puutarhakoneisiin tai Cellfastin puutarhan käsityökaluihin tai kastelutarvikkeisiin!

Einhell-uutuuksia 2020

Einhell Power X-Change akkutuoteperheeseen tulee koko ajan uusia johdottaman vapauden mahdollistavia pihakoneita ja puutarhalaitteita.

Uusinta uutta kaudelle 2020 ovat Einhell robottiruohonleikkurit FREELEXO 600 Kit ja FREELEXO+Niiden rinnalla leikkurivalikoimissa jatkavat hyväksi todetut ja testeissä hyvin menestyneet perinteisemmät akkuruohonleikkurit.

Muita uusia Einhell-koneita ja laitteita pihan ja puutarhan hoitoa helpottamaan ovat: akkuterassipesuri PICOBELLA, akkupuutarharuiskuakkulevitin siemenille ja lannoitteille sekä akkupuutarhapumppu AQUINNA.

Tutustu Einhell-akkupihakoneisiin!

Einhell-pumput

Einhell pumppuvalikoima on erittäin laaja ja edustava. Sieltä löytyy kyllä sopiva pumppu jokaiseen käyttötarkoitukseen!

Lue lisää Einhell-pumpuista ja katso Einhellin pumppukoulu-video! 

Tutustu Einhell-pumppuihin!

Cellfast

Cellfast-valikoimissa uutta mm. pensas- ja oksasakset ja käsisahat pihan puiden ja pensaiden kunnossapitoon sekä kastelutarvikkeisiin tulleet venyvät ja kutistuvat Cellfast ZygZag kasteluletkut (ks. kuvasto sivu 115) ja Cellfast Pure juomavesiletkut (ks. 224).

Alatuoteryhmät:
Einhell PXC akkupuutarhakoneet Einhell pumput Muut puutarhalaitteet Cellfast puutarhatyökalut Cellfast kastelutarvikkeet Einhell-tarvikkeet Peitteet