Sähkötarvikkeet jälleenmyyjille ja urakoitsijoille Harjulta joustavasti ja luotettavasti yli 40 vuoden asiantuntemuksella! 

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita ja turvallisia, sähköteknisesti testattuja sähkötarvikkeita kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin varastotoimituksin. Pyydä tunnukset verkkokauppaamme tai ota yhteyttä myyntiimme!

Kaupppahuone Harju Oy on suomalainen perheyritys ja Sähköteknisen Kaupan Liiton (STK ry) jäsen.

Harjun sähkötarvikevalikoimista löydät kaiken mitä tarvitset: kaapelit, asennusjohdot, kiinnikkeet, jako- ja kojerasiat ja muut asennustarvikkeet; ryhmäkeskukset ja keskustarvikkeet; kytkimet, pistorasiat, palovaroittimet ja muut kodin turvatuotteet - ja tietenkin myös lämmittimet ja tuulettimet! 

Lataa Harjun sähkötarvikekuvasto!

Tyylikäs ja monipuolinen Etman-sähkökalustesarja vaatimammankin asentajan  tarpeisiin!  Jousiliittimet varmistavat helpon asennettavuuden. Etman-sähkökalustesarjalle on myös STUL-takuu. Etman-sarja sisältää mm. pinta- ja uppokalusteet: kytkimet, pistorasiat, valaisinpistotulpat, valonsäätimet, peitelevyt, koje- ja jakorasiat.

Lataa Etman-kuvasto!

UUTTA!
HARJU HIILI SÄHKÖKALUSTESARJA

Tutustu HIILI-sarjaan

Alatuoteryhmät:
Kaapelit Pistorasiat ja kytkimet Kellokytkimet ja valonsäätimet Varoittimet Asennustarvikkeet Keskukset ja keskustarvikkeet Työ- ja turvavälineet Mittarit Teleasennustarvikkeet