Tyylikkäät ja helposti asennettavat paneelivalaisimet ja muut asuntovalaisimet, energiatehokkaat valonheittimet ja työmaavalaisimet, uudet HARJU ulkovalaisimet, led-lamput ja muut valonlähteet– nämä kaikki löydät Kauppahuone Harjun valaistusvalikoimasta!

Valikoimissamme nyt myös erittäin laadukkaat Megaman teollisuusvalaisimet ja julkisen tilan valaisimet. Tutustu Megaman-valaisimiin ja valonlähteisiin!

Niin ja muistathan myös käsi- ja otsavalaisimet!

Jälleenmyyjä tai urakoitsija, pyydä tunnukset verkkokauppaamme tai ota yhteyttä myyntiimme!

Harjun ulkovalaisinsarjan suosituin malli - TV:stä tuttu - PISPALA-valaisin kuvassa aidossa miljöössään Tampereen Pispalassa. PISPALA-valaisin on saatavana mustana ja valkoisena ja seinä- ja pylväsvalaisimena.

Muut HARJU ulkovalaisinsarjan mallit ovat RAHOLA, AMURI, TURTOLA, KAARILA ja IKURI. Tutustu myös niihin!

Valikoimissamme myös maapiikeillä varustettu 31 cm korkea 3-osainen ILTA-ulkovalaisinsarja.

Harjulta löydät laajan valikoiman erilaisia paneelivalaisimia - pyöreitä ja neliömäisiä pinta- ja/tai uppoasennukseen, osa myös himmennettäviä tai liiketunnistimella varustettuja. 
Valikoimissamme myös alasvalot, plafondit, työpistevalaisimet, sauna- ja kiuasvalot, peilivalaisimet, katto- ja seinä ja lattiavalaisimet.

Tutustu & tilaa!

TEOLLISUUSVALAISIMET

JULKISTEN TILOJEN VALAISIMET

Kuvan Megaman BERTO on taustavalaistu paneelivalaisin toimistotiloihin, julkisiin tiloihin ja myymälätiloihin. Paneelivalaisimessa on neljä teho/valoteho -vaihtoehtoa, matala profiili, hyvä valoteho ilman häikäisyä, värinätön liitäntälaite ja häikäisemätön mikroprismakupu. Lue lisää BERTOsta tai Megaman MARCO kiskovalaisimista!

Alatuoteryhmät:
Sisävalaisimet Teollisuusvalaisimet Lamput Ulkovalaisimet Käsivalaisimet Valaisinkomponentit