Uudet Einhell ja Cellfast puutarhakuvastot

Tutustu ja ihastu Einhellin akku- tai verkkovirtakäyttöisiin puutarhakoneisiin tai Cellfastin puutarhan käsityökaluihin tai kastelutarvikkeisiin!

 

Einhell Power X-Change akkutuoteperhe on lisääntynyt jälleen uusilla pihakoneilla. Uusia akkuruohonleikkureita on tullut valikoimiiin kesän 2018 menestyjämallin rinnalle ja myös Einhell PXC-akkupensasleikkurien valikoima on kasvanut. Valikoimiimme on tulossa syksyksi myös Einhelllin johdotonta vapautta edustava akkupuutarhapumppu.

Einhell pumppuvalikoima on muutenkin erittäin laaja ja edustava. Sieltä löytyy kyllä sopiva pumppu jokaiseen käyttötarkoitukseen. Kannattaa siis tutustua myös Einhellin pumppuesitteeseen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cellfast-valikoimiimme saimme myös uusia puutarhatyökaluja, kuten pensas- ja oksasakset ja käsisahat pihan puiden ja pensaiden kunnossapitoon. Myös harava, lapio- ja kuokkavalikoimiin tuli uusia malleja entisten rinnalle. 

Cellfast-kastelutarvikkeisiin tuli myös uutuuksia, kuten venyvät/kutistuvat Cellfast ZygZag kasteluletkut (ks. kuvasto sivu 115) ja Cellfast Pure juomavesiletkut (ks. 224).

 

 

 

 

 

 

 

 

Testivoitto Einhell Power X-Change akkuruohonleikkurille 


Einhell Power X-Change tuoteperheen akkuruohonleikkuri GE-CM 43 Li M voitti erittäin arvostetun saksalaisen Test.de -lehden (4/2019) akkuruohonleikkuritestin. 
Lue lisää testistä...

Sama Einhell-akkuruohonleikkuri GE-CM 43 Li M sijoittui viime kesänä TM Rakennusmaailman akkuruohonleikkurivertailussa (nro 4/2018) jaetulle ensimmäiselle sijalle.

Tutustu tähän testimenestyjään ja muihin Einhell PXC-työkaluihin ja pihakoneisiin.

 

 

 

Alatuoteryhmät:
Einhell PXC akkupuutarhakoneet Einhell pumput Muut puutarhalaitteet Cellfast puutarhatyökalut Cellfast kastelutarvikkeet Einhell-tarvikkeet Peitteet