Einhell

Einhell on saksalainen, laadukkaiden ja hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisten sähkötyökalujen valmistaja. Viime vuosina Einhell on keskittynyt erityisesti akkukäyttöisten laitteiden teknologian kehittämiseen ja luonut ainutlaatuisen Einhell Power X-Change tuoteperheen, jonka ydin ja perusta on älykäs 18 V akku.

Einhell Power X-Change akkutuoteperhe

Einhell Power X-Change erottuu edukseen järjestelmänä, jossa yksi ja sama älykäs 18 V akku käy kaikkiin järjestelmän akkukoneisiin: niin työkaluihin ja pihakoneisiin kuin nykyisiin ja tuleviin malleihin!

Voit luottaa siihen, että akkujärjestelmän akut ovat viimeisintä litiumioniteknologiaa ja erittäin korkealaatuisia ja turvallisia.Tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkllä yli 65 sähkötyökalua ja puutarhakonetta, 18 V akkuja erilaisin ampeerein ja kaikkiin näihin yhteensopiva laturi. Ja akkutuoteperhe täydentyy uusilla tuotteilla koko ajan!

Voit siis heittää hyvästit liian lyhyiden johtojen aiheuttamalle epämukavuudelle, monille turhaa tilaa vieville akuille ja latureille ja yhteensopivien laitteiden etsiskelylle ja valita suorituskykyisen Einhell Power X-Change akkutuoteperheen!
Voit valita, ostatko laitteen pakettina yhdellä tai kahdella akulla varustettuna vai Solo-koneena ilman akkua ja laturia. Ja kun olet kerran hankkinut Einhell Power X-Change -akun ja -laturin, voit ostaa seuraavat laitteet ilman akkua ja säästää selvää rahaa - ja myös luontoa.

Lataa Einhell Power X-Change esite!

Lue lisää Einhell Power X-Change akkutyökaluista ja akkupuutarhatyökaluista tai Einhellin älykkäistä akuista!

Einhell Power X-Change akkutuoteperheeseen kuuluvat: