Luotettavaa tukkukauppaa jo yli 40 vuotta

Kauppahuone Harju Oy on tamperelainen teknisen alan tukkuri ja maahantuoja, jonka laajasta valikoimasta löydät työkalut, koneet ja tarvikkeet kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan.

Päätuoteryhmiämme ovat sähkötarvikkeet ja lvi-tarvikkeet, valaistus, tikkaat sekä puutarhan kastelutarvikkeet ja käsityökalut. Harjun tuotteita myyvät mm. marketit, tavaratalot, rautakaupat, halpahallit, verkkokaupat sekä hyvin varustetut auto- ja varaosaliikkeet.

Pitkä ja vahva asiantuntemus maahantuonnista ja tukkukaupasta sekä asiakkaiden kanssa tehtävä tiivis yhteistyö ohjaavat tekemistämme. Arvomme ovat luotettavuus, vastuullisuus ja uudistumisen tahto. Nämä näkyvät asiakkaille ja kuluttajille luotettavana palveluna sekä turvallisina ja laadukkaina tuotteina. Meillä on myös laaja ja laadukas päämiesten ja tavarantoimittajien verkosto ja asiantunteva henkilöstö.

Tarjoamme jälleenmyyjillemme mm. seuraavat edut:

  • laaja tuotevalikoima ja kilpailukykyiset hinnat
  • sähköteknisesti turvalliset ja testatut laadukkaat tuotteet
  • kokenut ja asiantunteva myyntiorganisaatio
  • laaja ja laadukas valmistajien ja päämiehien verkosto
  • B2B-verkkokauppa ja muut sähköiset tilauskanavat
  • joustavat ja oikea-aikaiset varastotoimitukset
  • jälkimarkkinointi, ml. varaosat ja huolto
  • suurasiakkaille konttikaupat ja räätälöidyt maahantuontipalvelut tarpeen mukaan.


Harjun liikevaihto vuonna 2020 oli noin 16,3 miljoonaa euroa, kasvua edellisvuoteen peräti 15 prosenttia. Henkilöstöä Kauppahuone Harjulla on noin 30.

Vastuullista ja kestävää liiketoimintaa amfori BCSI -yritysverkoston jäsenenä

Kauppahuone Harju Oy liittyi amfori BSCI -yritysverkoston jäseneksi kesäkuussa 2021. Amfori on johtava maailmanlaajuinen liiketoimintajärjestö, jonka tavoitteena on edistää avointa ja kestävää liiketoimintaa. Amforin toiminta perustuu YK:n ja ILO:n sopimuksiin ihmisoikeuksista ja työoloista. Liityimme amforin jäseneksi voidaksemme paremmin valvoa, että työntekijöiden työoloja ja oikeuksia kunnioitetaan hankintaketjussaimme.
Lue lisää amforista osoitteessa www.amfori.org

Suomen Vahvimmat Platina Harjulle

Kauppahuone Harju Oy on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään

Kauppahuone Harju on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen vuosina 2007–2021, mikä oikeuttaa Harjun Suomen Vahvimmat Platina erikoissertifikaattiin. Platina-sertifikaatti on tunnustus yrityksen  pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Yrityksen kehitys

This cookie table has been created and updated by the CookieFirst consent management platform.