Harjun sähkökalustevalikoimista löydät kytkimet ja pistorasiat pinta- ja uppoasennuksiin sisä- ja ulkokäyttöön. Saatavissa useampi valkoinen sähkökalustesarja: HARJU, Harju LUMI ja Etman ja nyt myös kuvan uusi mattamusta HARJU HIILI sähkökalustesarja.

Lue lisää HIILI-sarjasta

SÄHKÖKALUSTESARJAT

HARJU HIILI

Uusi HARJU HIILI sähkökalustesarja, josta löydät tyylikkäät mattamustat kytkimet ja pistorasiat pinta- ja uppoasennukseen sisä- ja ulkokäyttöön (IP20, IP44) sekä peitelevyt ja jakorasian peitekannen. Uppoasennettavat kytkimet ja pistorasiat jousiliittimin.

H

HARJU LUMI

LUMI on Harjun ruuviliittimin varustettu valkoinen pintakalustesarja sisä- ja ulkokäyttöön (IP20, IP44). Voit tilata LUMI pistorasiat, kytkimet ja jakorasiat yksittäin pussipakattuna, kolmen kappaleen pakkauksissa tai irtona.

HARJU

HARJU sähkökalustesarjasta löydät ruuviliittimelliset pussipakatut pistorasiat ja kytkimet sisä- ja ulkokäyttöön (IP20, IP44) sekä myös vikavirtapistorasiat, valonsäätimet, peitelevyt ja pinta-asennuskotelot.

Kuvassa Etman sähkökalustesarjan kytkin ja pistorasia peitelevyineen.

ETMAN

Etman on täydellinen sähkökalustesarja uppo- ja pinta-asennukseen. Jousiliittimet varmistavat helpon asennettavuuden. Etman-kalustesarjalle on myös STUL-takuu. Sarjasta löydät pistorasiat, kytkimet, valonsäätimet, valaisinpistorasiat ja -tulpat, peitelevyt, pinta-asennuskotelot sekä koje- ja jakorasiat. Kytkimet 10/16A, mikä monipuolistaa asennusmahdollisuuksia.

ABB

Harjun kautta tilattavissa myös ABB:n Jussi ja Kosti sähkökalustesarjojen tuotteita, mm. valkoiset uppo- ja pinta-asennettavat kytkimet,  pistorasiat, peitelevyt, kannet, valaisinpistotulpat, nysät sekä jako- ja kojerasiat.

This cookie table has been created and updated by the CookieFirst consent management platform.