Toimitusehdot laskutusasiakkaalle

Hinnat

Tavaran hinta on toimituspäivänä voimassa oleva myyjän hinnaston mukainen hinta, sitoumuksetta
alv 0 %, vapaasti myyjän varastossa Tampereella ilman kuljetuspakkausta. Myyjä pidättää itselleen oikeuden hintamuutoksiin.

Toimitusehdot
Ellei muuta ole sovittu toimittaa myyjä tavaran ostajalle tämän kustannuksella Finnterms 1991:n toimituslausekkeen ”FCA pakkaus ja kuljetus veloitetaan erikseen” mukaan.
Verottomalta arvoltaan yli 1300 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti vakuuttamatta.
Verottomalta arvoltaan alle 1300 tilauksista rahti veloitetaan seuraavasti:

tilauksen veroton arvo           0 – 499 euroa              =>          rahti       10 euroa
                                               500 – 699 euroa      =>                        15 euroa
                                               700 – 1299 euroa    =>                        20 euroa

Myyjä veloittaa rahdin tavaran laskutuksen yhteydessä.

Vakuutus
Myyjä vakuuttaa kaikki lähetykset asiakkaan lukuun Vakuutusyhtiö Pohjolassa, ellei asiakas ole kirjallisesti ilmoittanut ottavansa itse vastuuta vakuutuksesta. Vahingonvaara siirtyy asiakkaalle lähetyksen siirtyessä kuljetusliikkeen autoon; tämän vuoksi erillinen tavarankuljetusvakuutus on tarpeellinen. Myyjän käyttämä vakuutus on 0,28 % tilauksen verottomasta arvosta.
Vahingon sattuessa asiakas laatii hakemuksen Pohjolan vahingonkorvaushakemus lomakkeelle.

Pakkaukset
Kuljetuspakkaus- ja käsittelykuluina peritään syntyneet kulut (3,00 €/lähetys).


Lavaveloitus
Leimaamaton lava 4,50 €, Teho -lava 1,99 €, Euro -lava 4,65 € ja FIN -lava 12 € alv 0 %.


Pienlaskutuslisä
Tilauksen ollessa verottomalta arvoltaan alle 250 euroa myyjä perii 10 € pienlaskutuslisän.
                     
Maksuehdot
Maksuehto on 14 päivää netto. Myyjän varastosta toimitusten osalta maksuajan laskenta alkaa toimituspäivästä. Viivästyskorko on 10,0 %.

Huomautukset
Huomautukset on tehtävä 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Takuupalautukset
Takuuvaihtoon/takuukorjaukseen tulevat koneet lähetetään Kiitolinjalla (Kauppahuone Harju Oy:n asiakasnumero 50036305 ja merkitsemällä tiedot ” vastaanottaja maksaa rahdin ”). Kuljetustilaukset tehdään sähköisesti osoitteessa http://ng.myschenker.fi/kuljetustilaus => Kiitolinjan kappaletavara ja suorat kuljetukset. Lähetettävä tavara ilmoitetaan rahtikirjassa kiloina ja kuutioina, ei lavametreinä.

Mikäli kuljetustilausta ei tehdä sähköisesti, veloitamme Kiitolinjan kulut 7,50 € alv 0 %. Myös muiden rahdinkuljettajien palautusrahdit laskutetaan.

Muut palautukset
Virheettömän ja merkitsemättömän tavaran voi palauttaa sopimalla asiasta etukäteen myyjän kanssa. Palautus voidaan hyväksyä, jos kysymyksessä on myyjän normaalisti varastoima tavara ja se palautetaan rahtivapaasti. Palautettaessa on ilmoitettava laskun numero sekä kenen kanssa palautuksesta on sovittu. Myyjä perii ostajalta virheettömän tavaran palauttamisesta käsittelykuluina
20 % tavaran arvosta, kuitenkin vähintään 10 euroa. Erityisesti ostajaa varten tilattua tavaraa ei myyjälle voida palauttaa.
 

Verkkokaupan Paytrail-asiakkaan toimitusehdot

Verkkokaupastamme on mahdollista tilata myös Paytrail-asiakkaana, jolloin maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä ja maksuvälineenä käyvät Paytrail-kuvakkeessa näkyvät pankki- ja luottokortit.

Paytrail-asiakkaalta veloitamme oston yhteydessä 15 € alv 0 % toimituskulun, mikä kattaa rahdit, pakkauskulut sekä mahdolliset pientoimituslisät ja lavaveloitukset.

Lue lisää verkkokaupastamme