Tietosuojaseloste EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) ja nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

Kauppahuone Harju Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri


Rekisterinpitäjä

Kauppahuone Harju Oy
Y-tunnus: 0295075-5
Myllypuronkatu 30, FI-33330 TAMPERE
puh. 0207 431 330 (vaihde)
 

Yhteyshenkilöt rekisteriä koskevissa asioissa:

Asiakasrekisteri
Sari Järventausta, sari.jarventausta@harju.fi, puh. 0207 431 333
 
Markkinointirekisteri
Johanna Salminen, johanna.salminen@harju.fi, puh. 0207 431 331
 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme tarjota palveluitamme ja tuotteitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Käytämme keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:
- tuotteiden tarjoaminen ja markkinointi
- tilaukset (ml. verkkokauppa)
- asiakaspalvelu
- tuotteiden ja palvelujen kehittäminen.
 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennetaan seuraavia henkilötietoja:
- perustiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, organisaatio ja asema)
- verkkokaupamme käyttäjätiliin liittyvä tieto (käyttäjätunnus)
- verkkosivuillamme asiointiin liittyvä tieto 
- ostohistoria
- yhteydenotto asiakaspalveluumme (ml. reklamaatiot, tuotetiedustelut)
- kampanjoihin ja arvontoihin mahdollisesti liittyvä tieto.
 
Korttimaksuista emme kerää maksutietoja. Maksujen käsittelyssä käytetään ulkopuolisia palveluntarjoajia.
 

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tietolähteinä tietojen osalta ovat:
 
Asiakkaan itsensä ilmoittamat ja toimittamat tiedot:
- perustiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, organisaatio ja asema)
- yhteydenotot asiakaspalveluumme
- kampanjoihin ja arvontoihin osallistuminen
 
Muut tietolähteet:
- käteismaksut
- Google Analytics – verkkosivujen kävijäseurannan analysointityökalu 
- mahdollisesti kolmansilta osapuolista ostettavat tiedot, jotka täydentävät asiakastietoja (ml. viranomaisten ylläpitämät, julkiset rekisterit)
 
Verkkokauppamme käyttää evästeitä kaupan toiminnan takaamiseksi ja käyttökokemuksen parantamiseksi. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka sivusto lähettää selaimeesi. Eväste auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot ja voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän.
 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Emme luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Poikkeuksena ovat:
- henkilötietoja käsittelevät, hyväksytyt kolmannet osapuolet, joille tietoja voidaan luovuttaa sovellettavan lain mukaisesti
- toiminnan kehittämiseen ja raportointiin liittyvä tieto, josta yksittäisiä henkilöitä ei ole tunnistettavissa
- rikosepäilyihin liittyvien tietojen luovutus viranomaisille
 
Emme myy tai vuokraa henkilötietoja.
 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Asiakkaiden henkilötietoja ei luovuteta tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Huolehdimme asiakastietojen suojaamisesta asianmukaisin teknisin ja organisatorisin suojatoimin. Suojaamme asiakastiedon erilaisilla fyysisillä ja sähköisillä menetelmillä sekä ohjeistuksin. 
 
Tietojen siirtäminen julkisen verkon (internet) kautta ei kuitenkaan koskaan ole täysin turvallista. Vaikka pyrimme suojaamaan asiakastietoja kaikin kohtuullisin keinoin, emme voi taata sivustollemme lähettämiesi tietojen tietoturvaa, vaan niiden lähettäminen on lähettäjän vastuulla. Kun olemme vastaanottaneet tietoja, pyrimme estämään asiakastiedon luvattoman käytön tietoturvakäytäntöjemme ja teknisen suojauksen avulla.
 
Kaikki työntekijämme ja hyväksyttyjen kolmansien osapuolten työntekijät, joille myönnetään pääsy asiakastietoihin, ovat velvollisia pitämään tiedot salassa.
 

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä henkilöllä on seuraavat oikeudet:
 
- pyytää tietonsa tarkistettavaksi (tiedot toimitetaan jäljennöksen muodossa)
- pyytää tietojensa oikaisemista
- pyytää tietojensa poistamista (mikäli tämä on lainsäädännön tai yhtiön edun puitteissa mahdollista)
- vastustaa henkilötiedon käsittelyä
- peruuttaa suostumuksensa tiedon käsittelyyn
- tehdä valitus valvontaviranomaiselle.
 
Yhtiön velvollisuus on todentaa rekisteröidyn henkilöllisyys, jotta em. tietopyyntöihin voidaan vastata.